De ontwerper

 Hans, de ontwerper

Een zelfstandig ontwerper die graag met u meedenkt over uw ideeën. Bent u op zoek naar een andere kijk op uw probleem, leg het dan mij voor.
Ik wil dan graag geheel vrijblijvend een voorstel voor u samenstellen.
Deze site geeft u alvast een indruk van enkele van de ontwerpen zoals ik die al gerealiseerd heb.
Wilt u mij bezoeken, maak dan een afspraak voor een bezoek aan mijn atelier.

Zijn creaties

In het propedeusejaar van mijn academietijd heb ik lichtobjecten en andere voorwerpen van glas ontworpen en gemaakt. Het is mijn streven om originele ideeën uit te werken en daarbij gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden die geboden worden door moderne technieken, zoals bijvoorbeeld LED's (Light Emitting Diodes.) met een hoge lichtopbrengst. Ook wil ik het ontwerpen en maken van meubels verder continueren. Op deze site kunt u al enkele voorbeelden zien van wat ik al gemaakt heb. U helpen met het ontwikkelen van uw eigen ideeën behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De objecten die op deze site staan zijn unica, dus geen seriewerk. Ze zijn allemaal te koop en worden geleverd met een echtheidscertificaat.Contactformulier is verwijderd vanwege teveel gebruik daarvan door bots.


Hans van der Hoeven
Liesbospark 28,
4813 HV Breda
Nederland
tel 076 530 95 00
fax 08 422 44 799


alle reacties op deze website zijn zeer welkom op:
De ontwerper achter info@hhdesign.nl
Copyright © 2009, Hans van der Hoeven
URL: www.hhdesign.nl


Meubelontwerp, lichtontwerp, webdesign en andere creaties van Hans van der Hoeven, Liesbospark 28, 4813HV, Breda. www.hhdesign.nl, info@hhdesign.nl of vul dit formulier in.


© HHdesign.Webmaster: HHdesign.